Afdrukken

eVysor Paardenbril

Goed beschermde paardenogen tijdens sport en buitenritten

De eVysor paardenbril biedt maximale bescherming van de gevoelige paardenogen tijdens het uitrijden of sporten. Zij beschermen tegen wind, zand, aanraking, helderheid, UV-straling en insecten. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede pasvorm die stabiel blijft, zelfs wanneer het paard sterk beweegt. De eVysor is daarom geschikt voor alle ruitersporten - van rijden op het strand tot polo. De verschillende verkrijgbare tinten van het masker maken ook het gebruik als UV-bescherming of voor hoofdbedekking mogelijk.

2019-06-17_20-47-45_5000x CustardJumping_5000x whitehorseontrack_5000x

BELANGRIJK: De eVysor mag alleen onder toezicht worden gedragen ! Het masker is niet geschikt voor gebruik zonder toezicht, bijv. om medische redenen, omdat het masker kan verschuiven of losraken als het paard aan zijn ogen probeert te krabben! Als uw paard een medisch masker nodig heeft voor permanent gebruik zonder toezicht, raden wij onze EQUIVIZOR Recovery oogbescherming aan.

De eVysor is verkrijgbaar in slechts één maat, die past van (grote) rijpony over cob tot warmbloed. De bril is dus niet beschikbaar voor pony- of koudbloed. De halsters zijn gemaakt van elastisch materiaal en zijn afzonderlijk verstelbaar. De nekhalster wordt omgetrokken en de bril wordt onder het hoofd gesloten. Het frame van de eVysor is gemaakt van opgevuld elastisch rubber en heeft een beperkte flexibiliteit:

60088510_478583132716172_2632336946357656600_n_5000x

De "bril"/lenzen bestaan uit verschillende getinte flexibele kunststof lenzen en kunnen gemakkelijk worden verwisseld of vervangen. Alle glazen bieden 100% UV-bescherming. De brillenglazen zijn verkrijgbaar in de volgende tinten, waarbij de tinten louter cosmetisch zijn en geen enkele functiebeperking inhouden 

(% = lichttransmissie) 

A. kristalhelder 98,08% geschikt voor wind, stof, insecten, contact en UV-bescherming

B. blauw gespiegeld 42,63% geschikt als A. plus medium helderheidsbescherming

C. oranje gespiegeld 46,28% geschikt als B.

D. donker 10,45% geschikt als A. plus sterke helderheidsbescherming; vooral geschikt voor headshakers

Opmerking: UV-bescherming voor alle glazen: 100%

evysor_transparent2  evysor_mirrored_orange

Foto's boven: Transparant                              gespiegeld oranje

evysor_mirrored_blue  evysor_darker

Foto's boven: gespiegeld blauw                       Dark

Vervangende lenzen zijn te vinden in onze winkel onder "paardentoebehoren".

De glazen kunnen altijd en naar believen worden verwisseld, omdat het montuur universeel is voor alle glazen. Hier laten we zien hoe de uitwisseling in zijn werk gaat:

App

> producten bestellen


Weergave per pagina
Sorteren op
Productnr.: ZP-EVY

(Vervangings)lenzen voor eVysor masker

69,00 *
*

BTW, plus afleverkosten